RADIO PLAY

How To Mid-twenties

—————

Sophie is in her mid-twenties, a bit unsure about her life and where it’s going. She has just moved back to the family house, precisely to the shed in the garden. We spend a day inside her head.

—————

Produced by: Write Her Direct Her

Producer: Mac Montero, Viktoria Vay

Directed by: Lucy Jordan

Written by: Viktoria Vay

Sophie: Elena Sanz
Dan: Jason Imlach
Gemma: Mary Malone
Millie: Ella Stanton
Greg: Jamie Zubairi
Hanna: Roda Adan
Broken Arm Guy: Bruce Avery
Paramedic: Stephen Gallacher
Nurse: Emma Attwood
Dad: Lee Brown

BOOK

Francba Francia!

—————

Viki nemsokára 17 éves lesz és Franciaországba készül, cserediáknak. Egy évre elutazik Franciaország legesősebb kisvárosába, Saint Brieucbe. Vikit, a Villalon család fogadja be, ahol három másik fogadó tesó él. Ezalatt a 10 hónap alatt, gimnáziumba jár, ahol barátságokat köt, és mellette a család mindennapjaiban is részt vesz.

A ‘Francba Francia!’ egy humoros, fiatalos naplószerű elbeszélés egy 17 éves magyar lánynak a szemszögéből a cserediák év élményeiről. Az őszinteség és a humor és egy kellő adag cinizmus társul a kommentárjaihoz a történésekkel és emberekkel kapcsolatban akikkel találkozik. A két országnak a különbségei szokásokban, nyelvben, ételekben, viselkedési szokásokban eltérőek és sokszor humoros helyzeteket szül, amit feljegyez, kommentál és kifiguráz.

Viki minden elvágyódó fiatalnak megnyílvánulása aki külföldön is magyar marad, és a magyarságát sajátosan önmagának definiálja.

—————